OMNIHI

Norges Idretts og Helseinstitutt

Kjære fremtidige studenter

Drømmer du om å bli en pioner innen helse- og treningsverdenen? Ønsker du å bygge akademiske broer mellom ulike fagdisipliner og inkludere personlige trenere i det vitenskapelige landskapet? Velkommen til Norges Idretts- og Helseinstitutt (NIHI), hvor vi tilbyr en inspirerende og praktisk utdanning som vil gi deg 100% klinisk overførbare ferdigheter forankret i nyere forskning.

Vår visjon er å forene ulike fagdisipliner og skape et sterkt akademisk fellesskap. Vi tror på kraften som ligger i å kombinere kunnskap fra ulike områder, og vi ønsker å inkludere personlige trenere i helseverdenen for å skape en helhetlig tilnærming til velvære og muskel- og skjeletthelse. Våre kurs og utdanninger er designet for å være praktiske og klinisk relevante. Vi tilbyr en rekke spesialiserte utdanninger og kurs som passer for fysioterapeuter, manuellterapeuter, osteopater, leger, kiropraktorer, naprapater og personlige trenere. Uansett hvilken fagdisiplin du kommer fra, har vi noe for deg.

En av våre mest populære utdanninger er "Sertifisert Idretts- og Muskelterapeut". Dette programmet er spesielt utviklet for personlige trenere eller de med tilsvarende bakgrunn som ønsker å bli terapeuter. Gjennom denne utdanningen vil du få en grundig forståelse av muskel- og skjelettsystemet, lære effektive behandlingsteknikker og bli en kompetent terapeut som kan hjelpe dine klienter på en profesjonell og trygg måte.

I tillegg til våre spesialiserte utdanninger tilbyr vi også en rekke kurs som passer for alle fagdisipliner. Vårt kurstilbud omfatter områder som idrettsmedisin, coaching og mental trening, ernæring, styrke- og kondisjonstrening, og mye mer. Uansett hvilke interesseområder du har, vil du finne kurs som vil berike din kompetanse og gi deg nye verktøy til å hjelpe dine klienter på best mulig måte.

Ved Nihi er vi stolte av vår eksepsjonelle nettportal, som er en uvurderlig ressurs for våre studenter. Via nettportalen har du tilgang til en omfattende samling av forelesninger, teknikkvideoer og studiemateriell. Dette gir deg fleksibiliteten til å studere når det passer deg best, samtidig som du har støtte fra vårt dyktige fagteam. Vi er dedikerte til å gi deg en grundig og berikende læringsopplevelse, uansett hvor du befinner deg.

Det er verdt å merke seg at Nihi har oppnådd flere internasjonale akkrediteringer og er anerkjent som en ledende institusjon innen muskel- og skjelettfysioterapi. Våre forelesere er ikke bare eksperter på nasjonalt nivå, men de underviser også internasjonalt og utdanner lærere ved flere anerkjente universiteter rundt om i verden. Dette bidrar til å sikre at våre studenter får tilgang til den nyeste kunnskapen og de mest avanserte teknikkene innen faget.

Så ta det første skrittet mot en spennende karriere og en dypere forståelse av muskel- og skjeletthelse. Send oss en e-post eller fyll ut kontaktskjemaet for påmelding, og bli en del av Norges Idretts- og Helseinstitutt. Vi ser frem til å være din veileder og støttespiller gjennom hele din utdanningsreise.

Med vennlig hilsen,
Finn-Tore
Faglig ansvarlig og daglig leder ved Nihi

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS