Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Kurset differensial diagnostikk og klinisk resonnering

Vårt kurs i differensialdiagnostikk og klinisk resonnering vil gi deg verktøyene du trenger for å utføre ortopediske tester med høy nøyaktighet og stille en så presis diagnose som mulig. Å ha et bredt repertoar av tester er avgjørende i klinisk praksis, og gjennom kurset vil du lære en rekke tester og undersøkelsesmetoder.

Men kun å ha tester er ikke nok. Det å utvikle et godt klinisk resonnement er også essensielt for å bli en dyktig terapeut. Gjennom kurset vil vi veilede deg i å sette brikkene sammen og se det store bildet, slik at du kan tolke testresultater og komme frem til en nøyaktig diagnose. Vi vil presentere moderne forklaringsmodeller basert på nyere viten, slik at du får en dypere forståelse av hvordan kroppen fungerer og hvordan ulike tilstander manifesterer seg.

En viktig del av kurset er tilgangen til en nettportal som gir deg muligheten til å fordype deg i forelesninger, se teknikkvideoer og gjennomføre selvstudier. Dette gir deg fleksibilitet til å lære når og hvor det passer for deg, og nettportalen vil være en uvurderlig ressurs gjennom kurset og videre.

Bli med oss på dette spennende kurset i differensialdiagnostikk og klinisk resonnering, og utvid dine kunnskaper og ferdigheter som terapeut. Vi er glade for å dele vår ekspertise og hjelpe deg med å bli en mer kompetent og effektiv behandler gjennom presis diagnostikk og resonnering. Velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil styrke din kompetanse og berike din praksis.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS