Kurs

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Håndtering og forebygging av idrettsskader

Vårt kurs i håndtering og forebygging av idrettsskader vil gi deg de nødvendige verktøyene for å utføre funksjonelle tester med høy nøyaktighet og identifisere potensielle muskulære ubalanser hos utøvere. Dette vil hjelpe deg med å utvikle skreddersydde treningsprotokoller som adresserer og forbedrer svakheter hos idrettsutøvere.

En viktig del av kurset er å forstå kravene idretten stiller til utøveren og hvilken kapasitet utøveren må forbedre for å kunne utføre på sitt beste. Gjennom kurset vil vi veilede deg i å analysere idrettsspesifikke behov og utvikle målrettede treningsprogrammer for å optimalisere ytelse og forebygge skader.

Vi vil også dekke andre essensielle faktorer som påvirker idrettsutøveres prestasjon, inkludert restitusjonskapasitet, ernæringsstatus og optimal håndtering av unge talenter. Dette bidrar til en helhetlig tilnærming til idrettshåndtering og sikrer at du er i stand til å håndtere ulike aspekter av idrettsutvikling.

Gjennom kurset vil vi presentere moderne forklaringsmodeller basert på nyere viten, slik at du får en dypere forståelse av de underliggende mekanismene og prinsippene som styrer håndtering og forebygging av idrettsskader.

En viktig ressurs for deltakerne er tilgangen til en nettportal som gir deg muligheten til å fordype deg i forelesninger, se teknikkvideoer og gjennomføre selvstudier. Dette gir deg fleksibilitet til å lære når og hvor det passer for deg, og nettportalen vil være en uvurderlig ressurs gjennom kurset og videre.

Bli med oss på dette spennende kurset i håndtering og forebygging av idrettsskader, og utvid dine kunnskaper og ferdigheter som terapeut. Vi er glade for å dele vår ekspertise og hjelpe deg med å bli en mer kompetent og effektiv behandler innen idrettsfeltet. Velkommen til vår nettportal og kursmateriale som vil styrke din kompetanse og berike din praksis.

KURS DEL 1:

KURS DEL 2:

PRIS:

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS