Forelesere

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Finn-Tore Camacho Bjørnsand

Finn-Tore er gründer av Muskelklinikken, Sportsklinikken, Norges idretts- og helseinstitutt og Hintsa Norway. Han er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Science i Nederland. Videre har han studert idrettsvitenskap ved Høgskolen i Alta, tatt mastergrad i Athletic Therapy, Doctor of Manual Therapy og har nå påbegynt studiet Sport & Exercise Nutritionist.

Videre har Finn-Tore spesialisert seg på idrettsskader, muskel- og skjellettlidelser, kompliserte smertepasienter og fokuserer på å se menneskets helhet i sin evidensbaserte holistiske tilnærming. Han benytter seg aktivt av ultralydveiledet diagnostisering, samt trykkbølgebehandling, får å nevne noen av hans modaliteter. Videre kartlegger han årsaker, og er meget nøye i sine vurderinger.

Finn-Tore reiser internasjonalt for å undervise innen sitt fagfelt, og satser samtidig på å tilegne seg den nyeste evidensbaserte kompetansen fra ledende fagmiljøer innenfor de ulike disiplinene rundt om i verden. I tillegg til fysioterapi er Finn-Tore også Hintsa Performance Coach, hvor han jobber for å hjelpe folk til å nå sitt fulle potensial.

Finn-Tore er engasjert i fagpolitikken; han er styremedlem i Private Fysioterapeuters Forening (PFF), og har sittet i styret i Rådet for muskel- og skjeletthelse.

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS