Forelesere

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Daniel Osen

Daniel (30) er mentaltrener, forfatter og ansatt i Forsvaret. Gjennom 7 år i Forsvaret har han blant annet har vært etterforsker, etterretningsspesialist, stasjonssjef og instruktør i FN. Ved å være leder for personell i Forsvaret, samt etterforske alvorlige straffbare forhold har han tilegnet seg kunnskap om ledelse, ansvar og hvordan mennesker reagerer i alvorlige og stressende situasjoner.

Av utdanning har Daniel bachelor i beredskap og krisehåndtering, bachelor fra politihøgskolen, mastergrad i etterretning og internasjonal sikkerhet, samt at han per nå gjennomfører en toårig utdanning i idrettspsykologi og pedagogikk (mental trening og eksekutive hjernefunksjoner) hos NTNU i samarbeid med Olympiatoppen Midt-Norge. På politihøgskolen forsket Daniel på “Mental trening i beredskapsyrker” og målte blant annet puls og reaksjon når kroppen ble utsatt for stress sammen med Islandsk politi. Avhandlingen kan leses her.

I 2021 ga han ut boken “Motivasjon” hvorav de 300 bøkene i første opplag tidlig ble solgt ut. Boken er faglig forankret i prestasjonspsykologi, forskning og er supplert med psykologer og personer med doktorgrad i prestasjons- eller idrettspsykologi. “Motivasjon” er omtalt som en bok som gjør det faglige lett å lese, samt at forfatteren laget en rød tråd med historier fra ekte mennesker som deg og meg. I dag holder Daniel foredrag om boken samt er mentaltrener for golfspillere, håndballspillere og skiløpere på nasjonalt og internasjonalt nivå i toppidrett.

Ellers: Alt bra! Travle dager og snart begynner masterskrivingen. Flytter muligens til Oslo enten i sommer eller høst! Er i gang med samtaler med både bank, Forsvaret og div! 😄

Håper alt står bra til med deg også. Ringer deg en dag!

Vh

Daniel Osen
E-post: [email protected]
Jobb: [email protected]
Tlf: 906 97 971

Se også nettsidene for foredrag og andre tjenester:
Foredrag/undervisning og Mental trening

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS