Sertifisert idretts- og rehabiliteringsspesialist

Ortopedisk vurdering

(ON-SITE)

Ortopedisk vurderingstesting er avgjørende for klinisk fysioterapi fordi det gir terapeuten/treneren mulighet til å fastslå den underliggende årsaken til klientens tilstand, som er avgjørende for å kunne velge den mest effektive behandlingstilnærmingen.

Ortopediske vurderingsverktøy inkluderer de tre grunnleggende ortopediske vurderingstestene: aktivt bevegelsesområde, passivt bevegelsesområde og manuell motstand. I løpet av workshopen vil vi øve og perfeksjonere de fleste av de store ortopediske vurderingstestene som er avgjørende for terapeuter. Vi vil også forklare hvordan og hvorfor testene utføres, kritisk resonnement gjennom den underliggende mekanismen til hver test slik at testene blir forstått i stedet for å måtte huske dem.

Denne workshopen vil bygge mestring og tillit til din evne til å bruke ortopediske vurderingstester, som vil bygge din tillit til å bestemme passende og effektive behandlingsstrategier for dine klienter.

Å kombinere mestring av ortopedisk vurdering med mestring av behandlingsferdigheter vil løfte din kliniske ortopedisk manuellterapipraksis til et nytt nivå! Alle elevene vil motta vurderings-e-boken fra Physiotutors, det er den nyeste og oppdaterte vurderingsboken som finnes.

STUDIEOPPSETT

KUNNSKAP:

Studenten

  1. Hva er de 6 P-ene for å vurdere ortopediske traumer?
  2. Hva er de 5 P-ene i sirkulasjonen?
  3. Hva er de 5 P-ene for muskel- og skjelettvurdering?
  4. Hva er de 5 P-ene ved nevrovaskulær vurdering?
  5. Hva er de 7 P-ene til kompartmentsyndrom?

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS