Forelesere

ekspertene i norges idretts og helseinstitutt

Daniel Osen

Daniel (28) er mentaltrener og forfatter. Gjennom sitt korte liv har han jobbet 7 år i Forsvaret hvor han blant annet har vært etterforsker, fungerende stasjonssjef og utdannet vernepliktige. Ved å ha ansvar for personell i Forsvaret, samt etterforske alvorlige straffbare forhold har han tilegnet seg kunnskaper om hva mennesker tenker om ledelse, ansvar, konsekvenser og valg.

Daniel har bachelor i beredskap og krisehåndtering (samfunnsvitenskap og ledelse), med fordypning i sikkerhet og personvern. Videre har Daniel utdannet seg gjennom Eirik Bertrand Larsen sitt kurs innen mental trening og har i dag flere kunder.

I 2021 ga han ut boken “Motivasjon” hvorav alle 300 bøkene i første opplag tidlig ble solgt ut. Boken er faglig forankret i motivasjonsteorier, forskning og er supplert med psykologer og personer med doktorgrad i prestasjons- eller idrettspsykologi. “Motivasjon” er omtalt som en bok som gjør det faglige lett å lese, samt at forfatteren laget en rød tråd med historier fra ekte mennesker som deg og meg. I dag holder Daniel foredrag om boken for private og offentlige selskaper, samt at han samarbeider med idrettsklubber og virksomheter rundt om i landet.

Gratis E-bok

En av Norges fremste gründere innenfor PT og fysioterapi deler sine hemmeligheter bak suksessen.

*Ved å trykke på knappen godtar du å motta markedsføring fra NIHI og Muskelklinikken AS